Log in or register to post comments

ar app bug on android phone

January 20, 2019 - 7:25am #1

hello guys,i just started an ar app with Unity 5.6.4p2 and vuforia 6-2-10,almost everything was ok unitl i decided to use a gui assets for my menu that needs unity 2018 i updated my unity and updated vuforia to engine 8.when tried to re-compile my whole project on new version of unity so i got unzipper.cs error and i couldn't bulid my app anymore,so i decided to start over my whole project in unity 2018 again,everything is ok in my unity editor all codes works ok but when i buld my apk file,some image tagets is ok and works fine in my nokia android phone but when i try to track other image targets app goes mad and show some graphical lags(i had this problem with my old app often but restarting app solve my problem) and my phone turned off.pleas help me guys in this problem,i searched alot but nothing helped.i decided to post here maybe someone find me here to help my life,thank you

ps:i can take a video with my problem if need and post link here,thanks again

ar app bug on android phone

February 4, 2019 - 2:41pm #4

Hello,

This doesn't look like a Vuforia issue. Rather, it looks to be one with Unity rendering on this device.

When running Vuforia apps in Unity, Unity completely controls the rendering pipeline.

Thanks,

Vuforia Engine Support

ar app bug on android phone

February 2, 2019 - 4:48am #3

and this problem not exist in editor.

AttachmentSize
Image icon ok.PNG1.06 MB

ar app bug on android phone

February 2, 2019 - 4:44am #2

Hey Guys,i'm not trying to spam,i just canceled that project and started again,can you help me in this problem?image attached here...

 

AttachmentSize
Image icon Screenshot_20190202-160652.png890.5 KB
Log in or register to post comments