Log in or register to post comments

VideoPlayback has stopped

January 20, 2014 - 3:59am #1

I'm getting following error while running videoplayback sample app: 

 

01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): FATAL EXCEPTION: main
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): java.lang.NoClassDefFoundError: com.qualcomm.vuforia.samples.SampleApplication.SampleApplicationSession
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at com.qualcomm.vuforia.samples.VideoPlayback.app.VideoPlayback.VideoPlayback.onCreate(VideoPlayback.java:114)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at android.app.Activity.performCreate(Activity.java:5206)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at android.app.Instrumentation.callActivityOnCreate(Instrumentation.java:1094)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2074)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at android.app.ActivityThread.handleLaunchActivity(ActivityThread.java:2135)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at android.app.ActivityThread.access$700(ActivityThread.java:140)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java:1237)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:99)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4946)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:1036)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:803)
01-20 17:26:42.690: E/AndroidRuntime(24058): at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
 

VideoPlayback has stopped

January 20, 2014 - 4:13am #2

sorry i got solution. I didnt mention the QCAR_SDK_ROOT. thanks

Log in or register to post comments