Topic locked

Cloud Recognition not working 2015

February 9, 2015 - 8:34pm #1

Hi there!
I encounter a problem with vuforia cloud reconigntion. Today, Feb 10 2015, all image targets uploaded to vuforia cloud via both target manger and VWS api are not working (not track able).
However, my old image targets which were uploaded last month are working well. Though, I tried with different account and image targets I still get the same problem. 
Can anybody here help? Thanks!

Cloud Recognition not working 2015

February 10, 2015 - 5:18am #7

For the follow up on the status of this issue, please refer to this thread:

https://developer.vuforia.com/forum/cloud-recognition/new-image-target-cloud-recognition-not-working

 

Cloud Recognition not working 2015

February 10, 2015 - 4:52am #6

I got this problem with all alother databases but please see the one I've sent to you.

Cloud Recognition not working 2015

February 10, 2015 - 1:26am #5

There seem to be a temporary issue that we're investigating...

Could you PM me your DB name, the name and ID of one failing target and the the DB access keys ?

 

Cloud Recognition not working with image target Feb 10 2015

February 9, 2015 - 11:48pm #4

I am facing the same issue as below, the targets uploaded today both via target manager and vws are not recognising, and the old one are working just fine, does anyone why it is happening so?

Thankyou

Cloud Recognition not working 2015

February 9, 2015 - 11:42pm #3

Of course, they are active with five stars augument. Please see the sample image from one testing acount here.
 

Cloud Recognition not working 2015

February 9, 2015 - 11:06pm #2

Do the targets appear in "Active" status in the online Target Manager ?

Topic locked