Log in or register to post comments

Atrix supported but not working

April 28, 2011 - 7:14am #1

The Motorola Atrix is on the list of supported devices on the main page, yet when I'm trying to use any of the sample projects with it I get the Network Connection Required error message. I have a Xperia x10 and everything is working fine on it, so the problem seems to be specific to the Atrix.

Running Android 2.2.1 on both of them, with no Sim cards but connected to a Wi-Fi network. Both are connected to my computer via USB.

Anything I can do to make it work? Would hate to tell my boss he just bought a phone that doesn't even work with our latest project... :)

Re: Atrix supported but not working

April 28, 2011 - 11:10am #8

It works! Didn't notice you guys released the 1.0.0 version of the sdk :)

Thanks alot for your time, both of you! Not used to being answered so fast :)

Re: Atrix supported but not working

April 28, 2011 - 10:08am #7

Unfortunately 0.10.0 will not work on the Atrix 4G anymore. We recently released 1.0.0 of our SDK which can be downloaded at http://ar.qualcomm.com . You can find help on upgrading your projects here in the Forums and in our SDK documentation.

I think you will be pleased with the Performance increases and new features of SDK 1.0.0

Thank you,

-Peter

Re: Atrix supported but not working

April 28, 2011 - 10:05am #6

Android version : 2.2.1
Model number : MB860

And I'm currently using qcar-sdk-0.10.0 which, I think, is your latest release.

I *could* find a Sim card and check out if it fix the issue, but then again I would prefer trying to find out what's wrong first in case it can help anyone else...we're using many phones without Sim cards for our tests.

Thank you for your help :)

Re: Atrix supported but not working

April 28, 2011 - 8:58am #5

Are you using our recently released SDK, 1.0 ? The Beta2 version of the SDK will no longer work on the Atrix4G.

Sorry for the Inconvenience,

-Peter

Re: Atrix supported but not working

April 28, 2011 - 8:42am #4

Hi Frank,

Can you go into the settings of the phone and provide the following information.

Settings -> About Phone -> Software Information
Android version

Settings -> About Phone -> Phone Identity
Model number

Thank you,

-Peter

Re: Atrix supported but not working

April 28, 2011 - 8:23am #3

The web browser works, I can download apps from the market (just to make sure I could download something), but still get the Network Connection Required message upon starting any of the sample projects...

Re: Atrix supported but not working

April 28, 2011 - 8:10am #2

Try running the web browser before starting the QCAR application. Make sure the device is actually online. Let us know if it still isn't working.

- Kim

Log in or register to post comments