Log in or register to post comments

camera rendering problem on android 4.2.2

September 9, 2013 - 4:10pm #1
Hi,
 
I'm developing an android program using eclipse with vuforia 
 
The program works perfect on android 2.3.5
 
but it makes a problem when ruinning on android 4.2.2 .. that the camera rendering shows some pieces of random blue liked textures on the camera's render "will be obvious in the attached video"
 
this happens when waiting for a trackable to be found and even when a trackable is found and my data is viewed.
 
I tried the original videoplayback 2.6.7 also cylindericaltargets 2.6.7 and the same problem heppens
 
I'm using the last updates for eclipse 
 
the program's manifist has minSdkVersion = 9 and targetSdkVersion= 17
 
attached is a video showing that probelm on the 4.2.2 android
 
Thanks in advance
AttachmentSize
Package icon camera_render_prob_4.2.2.zip979.62 KB

camera rendering problem on android 4.2.2

September 14, 2013 - 1:19pm #10

You're welcome. Please report back if you find the cause.

camera rendering problem on android 4.2.2

September 14, 2013 - 1:16pm #9

I'll try to install my program on another 4.2.2 device and check if the error remains

hope the ROM is the reason

 

Thank you David for your time.

camera rendering problem on android 4.2.2

September 11, 2013 - 10:43am #8

We're not able to replicate the problem that you're seeing. It may be the ROM, but we have no way to test that.

camera rendering problem on android 4.2.2

September 11, 2013 - 9:02am #7

attached is a log (logcat) of the BackgroundTextureAccess program running on the HD2

AttachmentSize
Plain text icon log.txt28.79 KB

camera rendering problem on android 4.2.2

September 11, 2013 - 8:42am #6

Potentially, we'll have to see what we find out.

Do you have the ability to generate a build & run log for this device?

camera rendering problem on android 4.2.2

September 11, 2013 - 8:36am #5

Same problem with the Background Texture Access sample on the HD2

Could it be because the ROM I'm using isn't the original 4.2.2 android .. mentioning that all other functions are doing great

camera rendering problem on android 4.2.2

September 11, 2013 - 8:18am #4

For my 2.3.5 android on HTC wildfire S, things were perfect .. but I haven't tested it on any other devices than the new 4.2.2 android

The device I'm using is a HTC HD2 with NexusHD2 ROM (android 4.2.2)

I haven't tesetd the Background Texture Access sample .. I will test it and give feedback

 

and here's archive of the video explaining the problem again as the one in the post looks uploaded corrupted

AttachmentSize
Package icon camera_render_prob_4.2.2.zip984.06 KB

camera rendering problem on android 4.2.2

September 9, 2013 - 5:27pm #3

Which devices are you observing this problem on, and have you tested our Background Texture Access sample? The BTA sample uses a different render path, and testing with this sample will help to isolate the cause of the issue.

Also had you seen this problem on your devices w/ any prior versions of Android?

camera rendering problem on android 4.2.2

September 9, 2013 - 4:36pm #2

I'm unable to open that zip, it's throwing an error stating that the archive is invalid. Please see my PM, in which I've given you an email address that you can send the video to.

 

Log in or register to post comments