Log in or register to post comments

Vuforia Black Screen on Atrix 2 MB865 - Network Issue

June 25, 2012 - 9:34am #1

Hi!

I have a problem with my Atrix 2 since past friday. All my vuforia apps worked like a charm, but since past friday I can't run them anymore. When my apps loads the AR activity, I can seen only a black screen. In Unity after the splash screen it turns black and I need to press home button to exit. On eclipse, after the Vuforia frame markers splash it turns black too. I was looking that I can run them again only if I'm not connected to any network (Wi-fi, 4G...) and reinstall them again.

I hope anybody can help me.

-Best Regards, Alex.

Vuforia Black Screen on Atrix 2 MB865 - Network Issue

June 26, 2012 - 12:20pm #5

Great! All my apps started to work again Smile

Thank you everybody!! Have a nice day!!

-Best regards, Alex.

Vuforia Black Screen on Atrix 2 MB865 - Network Issue

June 26, 2012 - 12:06pm #4

Hello,

Please try again with a Network connection. The issue should now be fixed.

Thank you,

-Peter

Vuforia Black Screen on Atrix 2 MB865 - Network Issue

June 25, 2012 - 11:12pm #3

Thanks for you answer.

That's it, only run when I'm not connected to the internet. My app launches Vuforia when I push the device camera button. And here's the logcat after pushed: 

_____________________________________________________

06-26 01:04:04.632: W/KeyCharacterMap(8366): Can't open keycharmap file

06-26 01:04:04.632: W/KeyCharacterMap(8366): Error loading keycharmap file '/data/usr/keychars/omap-keypad.kcm.bin'. hw.keyboards.0.devname='omap-keypad'

06-26 01:04:04.695: D/dalvikvm(8366): Trying to load lib /data/data/org.unreal.browser/lib/libQCAR.so 0x4051cb48

06-26 01:04:04.695: D/dalvikvm(8366): Added shared lib /data/data/org.unreal.browser/lib/libQCAR.so 0x4051cb48

06-26 01:04:04.703: I/QCAR(8366): Native library libQCAR.so loaded

06-26 01:04:04.703: D/dalvikvm(8366): Trying to load lib /data/data/org.unreal.browser/lib/libFrameMarkers.so 0x4051cb48

06-26 01:04:04.703: D/dalvikvm(8366): Added shared lib /data/data/org.unreal.browser/lib/libFrameMarkers.so 0x4051cb48

06-26 01:04:04.703: D/dalvikvm(8366): No JNI_OnLoad found in /data/data/org.unreal.browser/lib/libFrameMarkers.so 0x4051cb48, skipping init

06-26 01:04:04.703: I/QCAR(8366): Native library libFrameMarkers.so loaded

06-26 01:04:04.703: D/QCAR(8366): FrameMarkers::onCreate

06-26 01:04:04.734: D/dalvikvm(8366): GC_EXTERNAL_ALLOC freed 116K, 46% free 3017K/5511K, external 2734K/2773K, paused 28ms

06-26 01:04:04.875: D/dalvikvm(8366): GC_EXTERNAL_ALLOC freed 846K, 47% free 3780K/7111K, external 3502K/3734K, paused 44ms

06-26 01:04:04.945: D/dalvikvm(8366): GC_EXTERNAL_ALLOC freed 282K, 44% free 4011K/7111K, external 2990K/3734K, paused 25ms

06-26 01:04:05.000: D/dalvikvm(8366): GC_EXTERNAL_ALLOC freed <1K, 44% free 4011K/7111K, external 4234K/5287K, paused 25ms

06-26 01:04:05.062: D/QCAR(8366): ImageTargets::onResume

06-26 01:04:05.062: V/webcore(8366): SET_ACTIVE arg1=0 arg2=0 obj=null

06-26 01:04:05.109: I/AR(8366): QCAR has been initialized successfully

06-26 01:04:05.125: I/AR(8366): QCAR SDK version 1.5.9

06-26 01:04:05.171: I/dalvikvm(8366): Total arena pages for JIT: 11

06-26 01:04:05.234: D/QCAR(8366): InitQCARTask::onPostExecute: QCAR initialization successful

06-26 01:04:05.234: D/QCAR(8366): Java_com_qualcomm_QCARSamples_FrameMarkers_FrameMarkers_initTracker

06-26 01:04:05.234: D/QCAR(8366): Successfully initialized MarkerTracker.

06-26 01:04:05.234: I/AR(8366): Creating FrameID marker detector

06-26 01:04:05.234: D/QCAR(8366): Java_com_qualcomm_QCARSamples_FrameMarkers_FrameMarkers_initApplicationNative

06-26 01:04:05.242: I/QCAR(8366): Using OpenGL ES 2.0

06-26 01:04:05.242: I/QCAR(8366): Using opaque GLView, depth buffer size: 16, stencil size: 0

06-26 01:04:05.281: D/dalvikvm(8366): GC_EXPLICIT freed 41K, 44% free 4048K/7111K, external 4421K/5921K, paused 28ms

06-26 01:04:07.062: D/QCAR(8366): Java_com_qualcomm_QCARSamples_FrameMarkers_FrameMarkers_startCamera

06-26 01:04:07.312: D/QCAR(8366): Configure Video Background : Video (640,480), Screen (960,540), mSize (960,720)

06-26 01:04:07.398: D/dalvikvm(8366): GC_EXPLICIT freed 187K, 39% free 4979K/8135K, external 4421K/5921K, paused 27ms

06-26 01:04:07.648: D/QCAR(8366): Java_com_qualcomm_QCARSamples_FrameMarkers_FrameMarkers_setProjectionMatrix

06-26 01:04:07.695: D/libEGL(8366): loaded /system/lib/egl/libGLES_android.so

06-26 01:04:07.703: D/libEGL(8366): loaded /system/lib/egl/libEGL_POWERVR_SGX540_120.so

06-26 01:04:07.734: D/libEGL(8366): loaded /system/lib/egl/libGLESv1_CM_POWERVR_SGX540_120.so

06-26 01:04:07.742: D/libEGL(8366): loaded /system/lib/egl/libGLESv2_POWERVR_SGX540_120.so

06-26 01:04:07.781: I/QCAR(8366): Creating OpenGL ES 2.0 context

06-26 01:04:07.789: W/IMGSRV(8366): eglglue.c:777: InitContext: ignoring buffer type CBUF_TYPE_PDS_VERT_SECONDARY_PREGEN_BUFFER

06-26 01:04:07.796: D/QCAR(8366): GLRenderer::onSurfaceCreated

06-26 01:04:07.796: D/QCAR(8366): Java_com_qualcomm_QCARSamples_FrameMarkers_FrameMarkersRenderer_initRendering

06-26 01:04:07.820: D/QCAR(8366): GLRenderer::onSurfaceChanged

06-26 01:04:07.820: D/QCAR(8366): Java_com_qualcomm_QCARSamples_FrameMarkers_FrameMarkersRenderer_updateRendering

06-26 01:04:07.820: D/QCAR(8366): Configure Video Background : Video (640,480), Screen (960,540), mSize (960,720)

__________________________________________________

And then, the screen turns black and nothing happens.

 

Thanks again.

Vuforia Black Screen on Atrix 2 MB865 - Network Issue

June 25, 2012 - 7:57pm #2

Do you mean that they will only run if you are not connected to the internet?

Can you post your build & run log from the LogCat console in Eclipse?

Log in or register to post comments