Log in or register to post comments

Xperia S has black video-preview but finds trackable.

April 17, 2012 - 5:43am #1

When I run the ImageTargets sample program on an Xperia S LT26i (Android 2.3.7), the screen goes blank when the trackable is found (it works fine up until that point). I am still able to see the trackable on the black/blank background.

I tried to uninstall the app, set phone to Airplane mode, but got no message about no internet config (I read something about that somewhere). However, in the log I get "I/CustomizationProvider(410): No configuration file: /system/etc/customization/settings/com/sonyericsson/textinput/uxp/custom_settings.xml". I don't get this message in the log when running on an HTC Wildfire S, and it is working perfectly on that phone and on an LG Optimus 2X.

Can it have something to do with the Xperia S's aspect ratio? It's screen is very wide...I get this in the log: Configure Video Background : Video (864,480), Screen (720,1280), mSize (2304,1280)

Or is it the phone not updated on your server maybe?

I attached the log. Thanks!

EDIT:

I tried with an HTC Desire S, and it has the exact same problem. I have updated the attached zip-file to include the log from the Desire S also.

Re: Xperia S has black video-preview but finds trackable.

April 18, 2012 - 4:38am #3

The problem has solved itself after restoring an earlier backup of the project. I don't know what the problem was though.

Re: Xperia S has black video-preview but finds trackable.

April 17, 2012 - 5:44pm #2

Thanks for the report, we'll look into this ASAP.

- Kim

Log in or register to post comments