Log in or register to post comments

Xperia XA1 Ultra

March 14, 2018 - 3:06am #1

the problem is just like this https://developer.vuforia.com/forum/device-support/xperia-z-issue 



built project straight from vuforia core samples package and it does not work on the Xperia XA1 ultra however it does work on other android devices. 



symptoms are the same, black screen however image processing is still running (as per indicated in the UI as well as objects rendering where the markers would be. (if the camera rendered)



vuforia version 7.0.47

unity version 2017.3.1P4

Android version 7.0 

Model number g3223 (xperia XA1 ultra)



working on device:



LGK 210 (LG X Power)

Android Version 6.0.1



Tried deferred+legacy rendering path as well as setting draw api to opengles2 and device filter Arm7 individually and all together



Seems other Vuforia Apps are unaffected (unsure how they were built if someone could link sample apps built natively and with unity for me to test that would be great)

Xperia XA1 Ultra

March 16, 2018 - 5:42pm #3

On a hunch i downloaded the Legacy extension and installed unity 5.6, and it works! 



 

Xperia XA1 Ultra

March 16, 2018 - 12:52am #2

Hello so i built the app Natively and the background was still black, not sure what is going on since i seem to be able to use other vuforia apps i have found on the app store by simply typing vuforia in the play store.



anyway here is a big log i got for you 



 

AttachmentSize
Plain text icon Debug Log51.13 KB
Log in or register to post comments