Error Vuforia Play Mode

March 18, 2015 - 4:41pm #4

Hi,

I´m trying to test my project on playmode but the Web Cam Behaviour has an error "An error ocurred while trying to enable Vuforia play mode" . How i can fix it?

Thanks,

AttachmentSize
Image icon Capture6.JPG36.63 KB

Error Vuforia Play Mode

March 20, 2015 - 1:06pm #3

Vuforia 4.0 does not support the Mac OS version of Unity 5.0;

more details here:

https://developer.vuforia.com/forum/unity-3-extension-technical-discussion/vuforia-40-and-unity-50

 

Error Vuforia Play Mode

April 6, 2015 - 9:35pm #2

hi,

i have the same problem in unity-vuforia

ERROR : when i uncheck Don't use for Play mode 

it gives : Anerror occured while trying to enable Vuforia Play mode.

guyz kindly help me in resolving this error as its very difficult for me to test every little thing on android device.

 

Thanks in advance.

Error Vuforia Play Mode

April 8, 2015 - 5:00am #1

Unity 5.0.0.f4

Mac OSX 10.10.2

Vuforia 4.0

 

Brand new project, switch to target IOS

Import Vuforia

Drag ARCamera prefab to scene results in:

Couldn't open .../Assets/Plugins/QCARWrapper.bundle/Contents/MacOS/QCARWrapper, error: dlopen(.../Assets/Plugins/QCARWrapper.bundle/Contents/MacOS/QCARWrapper, 2): no suitable image found.  Did find:
/..../Assets/Plugins/QCARWrapper.bundle/Contents/MacOS/QCARWrapper: mach-o, but wrong architecture
Vuforia.WebCamAbstractBehaviour:CheckNativePluginSupport()
Vuforia.WebCamAbstractBehaviour:CheckNativePluginSupport()
Vuforia.EditorClasses.WebCamEditor:OnInspectorGUI()
UnityEditor.DockArea:OnGUI()
 
Also when adding imagetarget and model the model remains in view permanently ....
Log in or register to post comments