Log in or register to post comments

Missing script error

March 18, 2019 - 8:49am #4

Hello,

I made a test project using Unity 2017.4.17f1 (64-bit) and Vuforia, everything is working fine in it.

I'm now trying to add Vuforia to my main hololens application (UWP) using Unity 2017.4.17f1 (64-bit) as well and MRTK (Mixed Reality Toolkit), I added Vuforia in this existing project (by checking the "Vuforia Augmented Reality Support"), no build error but when I launch I have the following errors in the log:

Quote:

The referenced script on this Behaviour (Game Object 'ImageTarget') is missing! 

A script behaviour (probably Vuforia.ImageTargetBehaviour?) has a different serialization layout when loading. (Read 32 bytes but expected 104 bytes) Did you #ifdef UNITY_EDITOR a section of your serialized properties in any of your scripts? 

The referenced script on this Behaviour (Game Object 'Main Camera') is missing! 

A script behaviour (probably Vuforia.VuforiaBehaviour?) has a different serialization layout when loading. (Read 32 bytes but expected 48 bytes) Did you #ifdef UNITY_EDITOR a section of your serialized properties in any of your scripts?

And there's no missing script in all my project as far as I can see. The app launch fine but the tracking is not working.

As anyone encountered a similar issue?

Thank you.

Missing script error

March 19, 2019 - 2:50am #3

Hello,

One thing to try is closing the Unity project and deleting the project's Library file. Reopening the project in the Editor forces Unity to reimport all the project's assets. Perhaps this will allow it to include something that was missed?

Let me know how that goes.

Thanks,

Vuforia Engine Support

Missing script error

March 19, 2019 - 3:39am #2

Hello, thank you for your answer,

I did delete the Library folder, but after rebuilding I'm still getting the exact same errors. 

Missing script error

March 19, 2019 - 7:15am #1

Hello,

Let me make a couple of queries within the team and see if anyone has meaningful feedback.

Thanks,

Vuforia Engine Support

Log in or register to post comments