Log in or register to post comments

Vuforia HoloLens Sample`s image target not working

July 4, 2018 - 12:37am #1

Versions:

Unity 2018.1.0f2

Vuforia 7.2.20

Visual Studio 2017

 

I have downloaded the "Vuforia HoloLens Sample" from the Unity Asset Store.

https://assetstore.unity.com/packages/templates/packs/vuforia-hololens-sample-101553

 

I built it and deployed it to my Hololens.

There were no errors, and everything was working correctly except for the image target.

No matter how many times I looked at the image target, no 3D model appeared.

I printed the image target without scaling.

I have not tested the model target.

I looked at this article (https://library.vuforia.com/articles/Training/Developing-Vuforia-Apps-for-HoloLens) but still can`t fix it.

It is working in the Unity Editor.

 

But when I looked at the log, it seems to be working.

Please see the log I have uploaded.

Is Unity 2018 supported?

AttachmentSize
Plain text icon UnityPlayer.txt18.79 KB

Vuforia HoloLens Sample`s image target not working

August 29, 2019 - 8:01pm #5

I had the same problem. Have you solved your problem?

Vuforia HoloLens Sample`s image target not working

October 11, 2018 - 8:41am #4

GabrioGirardi wrote:

Hi,

I've the same issue, if I run the scene in editor, the 3d model appear over the printed target correctly. If I run the app on Hololens, the 3d model doesn't appear in the right place.

The funny thing is that if I search around me I can found the 3D model that is still related to the Image taregt, but if I move the paper to the up, the model move to down, and same if I move the target to right the model move to left.

Any ideas on which parameter I've setted wrong?

I've tried both with and without the "Track device pose", selected all the "world center mode" and all the GameObjects ara in 0,0,0

Tested with Unity 2018.1.7, Vuforia 7.2

Thanks

Any fix man ? Did it work ? I'm having the same kind of error , Image target is not even being detected . Dont know what to do .

Vuforia HoloLens Sample`s image target not working

July 11, 2018 - 8:32am #3

Hi,

I've the same issue, if I run the scene in editor, the 3d model appear over the printed target correctly. If I run the app on Hololens, the 3d model doesn't appear in the right place.

The funny thing is that if I search around me I can found the 3D model that is still related to the Image taregt, but if I move the paper to the up, the model move to down, and same if I move the target to right the model move to left.

Any ideas on which parameter I've setted wrong?

I've tried both with and without the "Track device pose", selected all the "world center mode" and all the GameObjects ara in 0,0,0

Tested with Unity 2018.1.7, Vuforia 7.2

Thanks

Vuforia HoloLens Sample`s image target not working

July 4, 2018 - 7:35am #2

Getting exact same issue. Any luck with a solution? 

Log in or register to post comments