Log in or register to post comments

Getting weird texture on while detecting marker in Vuforia Sample Project.

April 4, 2013 - 11:51pm #1

Hi, I am following VideoPlayback Sample project. I added my own markers and assets(Videos and Images) in sample project, it working fine show Images and run video as I set but some time getting some weird texture while detecting markers. What is does sometime(specially on iOS6.0), It shows marker (which is being detecting) and also change its color and postion instead of showing texture which I set in my code. I've attached snapshot of issue in which it detects 1$ and also show 1$  with change of its color and position, but it has to show some other Image(which I set in code) as a texture. If someone know kindly guide me. Thanks in advance.  

AttachmentSize
Image icon IMG-20130326-WA0003.jpg50.25 KB

Getting weird texture on while detecting marker in Vuforia Sampl

April 22, 2013 - 2:33am #4

Could you please check the xcode log and see what build it is saying?

It should be 2.0.32.

It's also worth deleting any existing files from the device, and rebuilding from scratch.

 

N

Getting weird texture on while detecting marker in Vuforia Sampl

April 22, 2013 - 1:08am #3

Hi Nalin,

Thanks for answer. I have upgraded to latest SDK of Vuforia, and follow all steps which mentioned at this https://developer.vuforia.com/resources/dev-guide/migrating-your-ios-sdk-project link. It works fine but still generate same issue as it was generating in last SDK. I have attached Image of issue. Kindly let me know what I should need more to resolve this Issue. It will be great for me. Thanks again.

AttachmentSize
Image icon more shadows 2.jpg150.64 KB

Getting weird texture on while detecting marker in Vuforia Sampl

April 5, 2013 - 10:20am #2

Hi Aleem

You need to upgrade to the latest SDK which fixes the iOS 6 shadow problem that was identified late last year.

N

Log in or register to post comments