Log in or register to post comments

library linking error

August 16, 2016 - 11:25pm #1

Hi All,

 I am developing an application for image recognition using Vuforia. I have added vuforia library into my project but while compiling and running it is giving below linking error. I checked the library search path and it is also set to directory where library( libVuforia.a ) is there.

 

Undefined symbols for architecture arm64:

  "_CVPixelBufferLockBaseAddress", referenced from:

      l6673 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

  "_CVPixelBufferIsPlanar", referenced from:

      l6673 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

  "_CVPixelBufferGetWidth", referenced from:

      l6673 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

  "_CVPixelBufferGetBaseAddress", referenced from:

      l6673 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

  "_CVPixelBufferGetBytesPerRowOfPlane", referenced from:

      l6673 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

  "_CVPixelBufferGetBaseAddressOfPlane", referenced from:

      l6673 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

  "_CVPixelBufferGetHeightOfPlane", referenced from:

      l6673 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

  "_CVPixelBufferGetWidthOfPlane", referenced from:

      l6673 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

  "_CVPixelBufferGetDataSize", referenced from:

      l6673 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

  "_CVPixelBufferGetPlaneCount", referenced from:

      l6673 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

  "_CVPixelBufferGetHeight", referenced from:

      l6673 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

  "_CVPixelBufferUnlockBaseAddress", referenced from:

      l6673 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

  "_kCVPixelBufferPixelFormatTypeKey", referenced from:

      l6669 in libVuforia.a(libVuforia.a-arm64-master.o)

ld: symbol(s) not found for architecture arm64

clang: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)

If someone having any idea, please help me.

Thanks,

Jitendra

library linking error

March 9, 2017 - 4:41am #4

Hi,

 

I am getting same error. Did you get it fixed?

 

@Vuforia Team: Plz fix the issue asap, we are not able to run the ios native application.

library linking error

September 16, 2016 - 11:37am #3

These are symbols from the Apple CoreVideo framework library. If you look at the native Vuforia Samples iOS application make sure you are including the list of the frameworks it is including, which should help your application to link.

library linking error

September 1, 2016 - 6:49am #2

I'm having a similar problem. Though I'm getting different references. Among them MetalRenderData and stuff like that.

I've tried updating the Vuforia package, I've tried reconfiguring the libraries and even messing around a bit with XCode settings. Nothing works.

Help?

Log in or register to post comments