Log in or register to post comments

something wrong when creating target

February 5, 2012 - 5:49am #1

I want to creat a trackable target using the Target Management System .But ever time i upload a image ,i will fail and the system will say that "Error occured while creating target." even using the chips.jpg. what's wrong?:confused:

Re: something wrong when creating target

February 6, 2012 - 9:31pm #7
ksiva wrote:

I'm willing to guess it is an issue with your username. Try creating a username without special characters, I think those give the TMS problems.

- Kim

yes your are right ,i change my username and it seems everything goes will.

Re: something wrong when creating target

February 6, 2012 - 8:07pm #6

I'm willing to guess it is an issue with your username. Try creating a username without special characters, I think those give the TMS problems.

- Kim

Re: something wrong when creating target

February 6, 2012 - 9:39am #5
MoSR wrote:

No, but I know a man who can. :-)

I'll pass this forward to the server support to see if they can see your error log.

thank your very much

Re: something wrong when creating target

February 6, 2012 - 6:34am #4

No, but I know a man who can. :-)

I'll pass this forward to the server support to see if they can see your error log.

Re: something wrong when creating target

February 6, 2012 - 4:20am #3
MoSR wrote:

Hi,

Does this error still occur?

yes , :( can you help me

Re: something wrong when creating target

February 6, 2012 - 3:34am #2

Hi,

Does this error still occur?

Log in or register to post comments