Log in or register to post comments

Unity + Camera with RenderTexture bug

March 31, 2014 - 2:06pm #1

I've noticed an issue when updating to the latest Qualcomm AR Unity extension for iOS 2.8.7. When I create a very simple scene with just ARCamera prefab and another camera with a RenderTexture assigned to it, the iPad video camera texture appears to pause and flicker back and forth between two frames. When I disable the rendertexture camera, the video looks fine, and when I reenable it, it goes back to the flickering pause in the video. Everything works fine if I don't use a camera with a RenderTexture. Camera's without a render texture work fine and Everything works fine in the editor. It does not work on the OS version 7.0.4 Model MF016LL/A iPad.

Is this a known issue? Is there a work around? The app that I'm working on requires rendering objects to a texture while also viewing the iPad's video camera.

Thank you for any help you can provide.

Unity + Camera with RenderTexture bug

December 11, 2014 - 11:39pm #9

I have a similar problem (the background textures goes black) on Android devices with the last SDK (3.0.9), see here https://developer.vuforia.com/forum/unity-3-extension-technical-discussion/background-rendering-black-when-another-camera-renderte .

Unity + Camera with RenderTexture bug

December 5, 2014 - 10:06am #8

Sorry. Not exactly sure. Maybe:

Unity 4.3.4f1

vuforia-unity-android-ios-2-0-30.unitypackage

Maybe not....

Unity + Camera with RenderTexture bug

December 4, 2014 - 6:15pm #7

That's all right.Clould tell me the  version number.I would ask vuforia for it.Thank you.

Unity + Camera with RenderTexture bug

December 4, 2014 - 5:54pm #6

Sorry. I'm no longer working on this project, and it would be difficult find the files you would need. If i remember correctly was a bit of a headache trying to revert to the previous version. You'd also need to make sure you get the version that is compatible with your version of unity. I'd suggest asking vuforia for the version you need.

Best of luck!

Unity + Camera with RenderTexture bug

December 4, 2014 - 5:39pm #5

Could you send a copy t o me?Thank you. My e-mail address is

.

Unity + Camera with RenderTexture bug

December 3, 2014 - 10:56am #4

I do not recall solving this problem. I believe I just reverted to earlier versions of various things to make it all work.

Unity + Camera with RenderTexture bug

December 3, 2014 - 6:31am #3

Hello,have you solved this problem yet?And could you tell me the solution?Thank you.I am at my wit's end as to how to solve this problem...

Unity + Camera with RenderTexture bug

April 1, 2014 - 2:57am #2

Hi Jason,

There is no problem as far as we are aware of at the moment.

Which version of Unity are you using? and have you tried this on any other devices?

Just wondering whether this could be an issue with upgrading, so it may be an idea to try and re-create the scene from scratch with the latest Vuforia, as opposed to upgrading an existing project.

If the problem is still there when you create a test project it from scratch, then PM me with a download link then I may be able to investigate further.

 

cheers,

N

Log in or register to post comments