Log in or register to post comments

VideoPlayback in imageTarget

February 12, 2013 - 11:15pm #1

Hi, i've been trying to add the video playback in my imageTarget sample equiped with my 3D model.

i've already added missing classes and frameworks from videoPlayback into the imageTarget project...made changes in parentViewController,appdelegate  and eaglView classes(well the codes,that seemed logical tobe added at first glance),made it error free,while running it after 1 textures loding it is giving me

Assertion failed: ([textures count] == nTextures), function -[QCARutils loadTextures:]....

like this and all,i'm digging the code right now, my question is have i made it tougher for myself to start this direction? should i work on videoPlayback and fetch codes from imagetarget?

any one done this and can give me quick ticks are appreciated...!

cheers

VideoPlayback in imageTarget

February 19, 2013 - 4:04am #5

Hi actually i'm trying your suggestions since yesterday

ok make me clear about one thing,in the EAGLview how can I manage Object3D *obj3D for video and 3D model at a same time,also tell me how i handle different textures

VideoPlayback in imageTarget

February 18, 2013 - 6:56am #4

Keep trying and I am sure you will figure it out.  If not then try my suggestion.

N

VideoPlayback in imageTarget

February 18, 2013 - 1:20am #3

Hi, i did most of the transfers from imagetarget to videoPlayback, the thing is there are errors i can't find out why is happening

after i modyfied the EGLEview there was a lot of parse issues in matrices.h,Texture.h and QCARutils.h

i did some wrong i guess

VideoPlayback in imageTarget

February 13, 2013 - 1:19am #2

my question is have i made it tougher for myself to start this direction? should i work on videoPlayback and fetch codes from imagetarget?

Yes, because VideoPlayback is the more complex sample, so add to this rather than ImageTargets.

N

 

Log in or register to post comments