Log in or register to post comments

Vuforia Engine Initialization Error, but not the first time

June 15, 2020 - 11:53am #1

Hello everyone,

 

I'm developping an iOS and android app with Vuforia and Unity. Everything is fine, recognition and everythings are working good!

But as soon as i close the app on iOS and i relaunch it Vuforia won't start and says "Vuforia Engine Initialization Error" when i activate the ARCamera. Have search a lot about this error but not even a single answer work for me, i re-install Vuforia, unity, my targets, everything.

This error appear for every "second" launch and the others on iOS appareal, but work fine on android.

Maybe i miss somthing?

 

I try it with Unity from 2019.3.13 to 2019.4 and Vuforia from 9.1 to 9.2.7 and it appears everytime, don't know why. And this is the only one thing that is missing to complete the game.

If you need some more informations i can give :)

 

Thank you for your time!

Vuforia Engine Initialization Error, but not the first time

October 21, 2020 - 6:02am #4

I tried it on unity 2019.3.13 version

But it seems any changes.  I can see vuforia init error still.

Please help me.

Vuforia Engine Initialization Error, but not the first time

June 19, 2020 - 10:04am #3

Hi,

 

This is perfect, building in 2019.3.13 works fine.

 

Hope u fix it soon, excelent work.

 

Thank you, a lot!

Vuforia Engine Initialization Error, but not the first time

June 17, 2020 - 11:28pm #2

Hi,

The issue is known to us and we are working on a fix. I don't have an ETA but it will come very soon.

More info here: https://developer.vuforia.com/forum/unity/known-issue-unity-2019314-or-later

The only concern that I have is that you tested it with 2019.3.13 and you got the same error, in our tests 2019.3.13 doesn't seems to be affected by it. Therefore it could be another issue however the behavior is as you described it.

Could you please try to a lower version of Unity 2019.3.x?

Thank you.

Vuforia Engine Support

Log in or register to post comments