Log in or register to post comments

Vuforia Videplayback not playing video from a external source

April 24, 2014 - 11:05am #1

Hello everybody,

First, I'm using the latest sample apps. I replaced the video path of the Vuforia videoplayback demo for Unity with a remote URL and the project is working on Android, but in iOS iPhone it only shows the play button and never plays (its on autplay mode). What could ve happening?

Regards,

A

Vuforia Videplayback not playing video from a external source

April 1, 2016 - 7:27am #3

Hello ,

  Good day, I am developing android and iOS Ar App for play video url using unity  & vuforia. The project build success without any errors. But run time some issues occuered.

  In android the target found video is completely loaded but not playing automatically aslo autoplay option is enabled. Single tab on the screen the video started to play. At the same time lost the target and then second time target found the video play automatically.

 In iOS the target found video is ready to play state but not playing automatically aslo autoplay option is enabled. Single tab on the screen then the camera fully blacked.

  I am using unity 5.2 and vuforia latest sdk 5-5-9 video playback package and video playback prefab settings screen attached in this mail.

Vuforia Videplayback not playing video from a external source

April 27, 2014 - 7:40am #2

Remote URL in iOS cannot be played as video-on-texture, see:

https://developer.vuforia.com/forum/faq/videoplayback-what-videos-can-i-play-what-platform

 

Log in or register to post comments