Topic has a solution and is locked
Topic locked

ARCoreError on OnePlus 6

January 16, 2022 - 3:48pm #1
Topic solved

Vuforia SDK Version: 10.3.2 -

Description with steps to reproduce: Unity version: 2021.2.8f

I receive a black screen when starting the camera. Logcat contains the following error being repeated:

com.vuforia.engine.coresamples E/native: E0117 11:18:46.799693 30822 status.cc:162] FAILED_PRECONDITION:
ARCoreError: third_party/arcore/ar/core/cpu_image_manager.cc:308
[type.googleapis.com/util.ErrorSpacePayload='ArStatusErrorSpace::AR_ERROR_NOT_YET_AVAILABLE']
=== Source Location Trace: ===
third_party/arcore/ar/core/cpu_image_manager.cc:308 -

Development OS (Mac OS X, Windows, Linux): Windows 10 / Mac OS Big Sur (Version 11.5.2) -

Mobile OS and Version: Android 11 (OxygenOS 11.1.2.2) -

Mobile Device Manufacturer and Model name: OnePlus 6 -

Do the Vuforia Sample Applications show the same behavior?: Yes.

ARCoreError on OnePlus 6

February 4, 2022 - 1:38am #6

Hey there,

 

Awesome to hear. Have a good weekend! 

 

Kind regards,

Patrick Scheper

Technical Community Manager

ARCoreError on OnePlus 6

February 3, 2022 - 3:38pm #5

Yes, updating to v10.4.4 seems to have fixed the issue! Thank you for the tip.

ARCoreError on OnePlus 6

February 2, 2022 - 7:55am #4

Hey there,

 

There seem to be some issues solved regarding ARCore with our new release from last week. Could you update to v10.4.4 to see if that solves the issue? I'll go through the logcat information in the meantime, thanks for sharing.

 

Kind regards,

Patrick Scheper

Technical Community Manager

ARCoreError on OnePlus 6

January 25, 2022 - 7:45pm #3

Hi Patrick,

Thank you for the reply and apologies for my late response. Yes, I made sure those settings were correct but I still have the problem.

I've attached the logcat.

AttachmentSize
Plain text icon logcat.txt81.9 KB

ARCoreError on OnePlus 6

January 17, 2022 - 4:09am #2

Hey there,

 

This could be related to Google removing ARCore support for 32-bit apps on 64-bit devices. Please read more about it here: https://developers.google.com/ar/64bit

Did you make sure to switch the scripting backend to IL2CPP and select ARM64?

Also please share the entire Android log as a .txt file so I can dig a little deeper if that turns out to be not the case.

 

Kind regards,

Patrick Scheper

Technical Community Manager

Topic locked