Topic locked

Consistent Crash - Firewire camera Playmode

September 16, 2013 - 7:12am #1

Play Mode crashes Unity when a firewire camera is plugged into the computer (even when a USB device is present).  Unity 4.2 OSX 10.7.5.  Crash report attached.

Please and thank you.

AttachmentSize
Plain text icon Unity_2013-09-16-100632_Computer.txt371.98 KB

Consistent Crash - Firewire camera Playmode

July 6, 2015 - 8:20am #5

Thanks Man, 

That worked!!

Consistent Crash - Firewire camera Playmode

July 6, 2015 - 6:17am #4

Try upgrading to Mac 10.10+, as the external webcam crash has been reported with Unity 5 in other forum threads as occurring on Mac OS up to version 10.9.5, but should be resolved in 10.10+ 

Consistent Crash - Firewire camera Playmode

July 6, 2015 - 5:39am #3

Has anyone come up with a solution to the play mode crash? I am currently using Unity version 5.1.1f personal / vuforia 4.2.3/ Mac OSX 10.8. I am attempting to test my AR scene using the front face camera on my laptop. Yet, Every time i press play it crashes my scene. It does not crash when I remover my App Liscence Key. I am not sure of what the issue could be. I would love for anyone who has had the same issues to assist me.

Thanks Community,

DigitalREM 

 

Consistent Crash - Firewire camera Playmode

September 16, 2013 - 11:56pm #2

Hi,

thanks for the report:

could you clarify this statement:

"even when a USB device is present";

do you mean that you have tested with a USB web cam as well as a firewire camera and in both cases you get the same crash ? or something else?

 

Also, have you been able to reproduce the crash on Unity 4.1 ? (this is to see if the issue has some relationship with a specific Unity version)

 

Topic locked