Log in or register to post comments

extraction failed

April 19, 2013 - 9:54pm #1

Vuforia SDK Version: 2-0-31 -

Description with steps to reproduce:

need help

after configuring the "compatible mode" on win 8, i try to run vuforia sdk 2-0-31.exe instantly. but but what i got ?

information showed that " Please select another location to exctract the installer to ", i've choose the location and rerun the installer and the same information came up.

how should i face this ?

 

-

Development OS (Mac OS X, Windows, Linux): windows -

Mobile OS and Version: android -

Mobile Device Manufacturer and Model name: samsung -

Do the Vuforia Sample Applications show the same behavior?:

extraction failed

May 3, 2013 - 11:43am #14

Hi, could you make this test:

uninstalling the sample apps, disabling the network connection and reinstall / rerun the Apps (without network) and see if it makes any difference ?

 

And in addition: if the above does not work,

could you switch off your phone and restart it ? perhaps your graphics driver is experiencing some issues.

 

extraction failed

April 30, 2013 - 12:14am #13

samsung ACE S5830, android 2.3

 

extraction failed

April 29, 2013 - 10:33am #12

hi, can you specify exact model number and Android version of your device?

 

extraction failed

April 29, 2013 - 9:49am #11

I tried with all sample...and i got the same result ..

extraction failed

April 25, 2013 - 2:36am #10

Does this only happens with the Tarmac target ? or also with any other target ? (have you tried with ChipsAndStones ?)

extraction failed

April 25, 2013 - 1:07am #9

yeah thats what i mean....is there something wrong ?

extraction failed

April 25, 2013 - 1:05am #8

So, you are saying that the whole camera image is turning black-and-white (no colors), but only when the target is detected ? or is it happening also before the target is detected ?

 

extraction failed

April 25, 2013 - 12:57am #7

the image target : tarmac became black and white, and  there is no horizontal yellow line..but the cup is working

extraction failed

April 25, 2013 - 12:34am #6

Hi,

not sure I understand exactly what you mean with:

no color showed when i focus to image target, just black color and its look different with your sample..

 

extraction failed

April 25, 2013 - 12:32am #5

Thanks Alessandro, i got it and succed with one of them (image target), but can you tell me why no color showed when i focus to image target, just black color and its look different with your sample..

thanks

extraction failed

April 22, 2013 - 12:33pm #4

Samples must be downloaded separately, you can find them at this page:

https://developer.vuforia.com/resources/sample-apps

 

extraction failed

April 22, 2013 - 10:39am #3

ok i fixed it..

but now  come with new problem, after installation of vuforia sdk 2-0-31, and configure QCAR_SDK_ROOT on eclipse,

i went to import to some samples on C:\Development\Android|Android-vuforia-sd-2-0-31, but i got nothing, no source code samples, just one notepade file,..

how can i add that samples ??

 

thanks

AttachmentSize
Image icon samples.png5.06 KB

extraction failed

April 22, 2013 - 2:52am #2

Hi, what is the file path (location) that you are using for extraction ?

 

Log in or register to post comments