Log in or register to post comments

UnityRenderingPipeline was not correctly set. Please make sure you have not deleted any files in the Vuforia/Scripts/Internal

July 6, 2020 - 9:53am #1

Vuforia SDK Version: 9.2.8 -

While running my app on iOS device, I'm getting pink VideoBackground (screenshot attached). Problem occurs only on iOS (Vuforia log attached), everything is fine when using WebCam in Unity Editor. I'm using Unity Universal RP package (7.4.1) configured as in 'Pipeline.png'. I've integrated Vuforia using Unity Package Manager, didn't modify any internal files.  -

Development OS (Mac OS X, Windows, Linux): macOS Catalina + Unity 2019.4.2f1 -

Mobile OS and Version: iOS 13.3.1 -

Mobile Device Manufacturer and Model name: iPhone SE 1st gen -

AttachmentSize
Image icon Pipeline.png66.83 KB
Image icon PlayerSettings.png40.44 KB
Image icon vuforia.PNG65.84 KB
Plain text icon vuforia.txt3.48 KB

UnityRenderingPipeline was not correctly set. Please make sure you have not deleted any files in the Vuforia/Scripts/Internal

September 2, 2020 - 6:43am #4

Hi,

Could you please let me know the steps you have taken to use URP? Did you upgrade an existing project to use URP? or is it a new project?

Thank you.

Vuforia Engine Support

UnityRenderingPipeline was not correctly set. Please make sure you have not deleted any files in the Vuforia/Scripts/Internal

September 1, 2020 - 12:55pm #3

Did you find any solution because i have the same problem now ;-(

Regards

UnityRenderingPipeline was not correctly set. Please make sure you have not deleted any files in the Vuforia/Scripts/Internal

July 22, 2020 - 3:20am #2

Hello everyone,

I have the same problem! I got console message "Please make sure you have not deleted any files in the Vuforia/Scripts/Internal directory." when I try to open Vuforia AR in the iOS Unity app. The background is also pink, no view from the device's camera. Could anyone help?

Regards

Log in or register to post comments