Log in or register to post comments

What I record is not what I see

December 14, 2017 - 2:58am #1

Vuforia SDK Version: 7.6.12

Description with steps to reproduce: Hello, I have used the target model sample. I replaced the moto by my one target, generated with the generator. Through the hololens, my virtual model fits fine my physical object. But if I record a video in the same time, the video shows an offset between the two (see attached picture).

Are there parameters to adjust so that the camera records exactly what is shown ? Thanks !

Development OS (Mac OS X, Windows, Linux): Windows 10

Mobile Device Manufacturer and Model name: Microsoft hololens

Do the Vuforia Sample Applications show the same behavior?: I did not buy the moto, but surely, yes.

AttachmentSize
Image icon Offset recording.png752.19 KB

What I record is not what I see

December 21, 2017 - 7:39am #3

I was using the Microsoft Hololens application from the store.

The mixed reality capture tool just gave me the same result.

I used the sample HoloLensModelTargets-7-6-12-unity.unitypackage, in which the sample scene contains the ARCamera but also a HololensCamera. Do you think the problem can come from this ?

If I delete the HololensCamera, the app freezes at loading screen...

What I record is not what I see

December 18, 2017 - 1:47pm #2

Hello Evolutis,

What are you using to record the video? If the augmentation is aligned properly beforehand, it sounds like there might be an issue with the recording.

Thanks,

Vuforia Support

Log in or register to post comments