Log in or register to post comments

Model Target Test app doesnt load dataset

January 28, 2019 - 8:08am #1

Hello,

 

I've created a model target dataset using MTG

 

I installed the android app (test app) and uploaded the dataset to the folders specified in the guide

I launch the app, i then try to load the dataset but when it tries to load it returns an error that says "Invalid dataset" Please load a multi-view model target dataset.

I created a single view and multi-view datasets and it doesnt work with either.

Any help? thanks!

 

Seperate questions. How can i delete my test model targets so that i can free up some. (It looks like vuforia gave me 20, and i have 17 left). I'm currently testing with very simple models. I can see using all 20 very quick, but i can't find an option to delete them.

 

Model Target Test app doesnt load dataset

January 28, 2019 - 4:27pm #2

Hello,

csgfruiz wrote:

I launch the app, i then try to load the dataset but when it tries to load it returns an error that says "Invalid dataset" Please load a multi-view model target dataset.

I believe this is an error with the license you're using. Try creating a free Developer license and using it in your project.

csgfruiz wrote:

Seperate questions. How can i delete my test model targets so that i can free up some. (It looks like vuforia gave me 20, and i have 17 left). I'm currently testing with very simple models. I can see using all 20 very quick, but i can't find an option to delete them.

This is the limit on the number of free device database generations associated with your Vuforia Developer Portal account. Each time you create a device database using the Model Target Generator, this number will decrement. The limit will be lifted once you transition to a Pro license: https://developer.vuforia.com/vui/pricing

Thanks,

Vuforia Engine Support

Log in or register to post comments