Log in or register to post comments

Alignment of images in multitarget

December 26, 2011 - 9:38am #1

Hi,

I was trying out multitargets (cube) and found that images in the upload field are not aligned with images in preview or on the marker (see attached image). The arrows in upload slots have same direction, but in preview they are facing opposite directions. All sides have correct orientation except the one with red arrow (that one looks it's rotated 180 degrees). Maybe I'm missing something obvious, but this looks like either inconsistency or a bug.

Regards,
Paulius

Re: Alignment of images in multitarget

December 28, 2011 - 5:33am #3
ksiva wrote:

Did you choose Cuboid or Cube when you created the target? What size did you make the target?

Cube. Size 10.

ksiva wrote:

Note that the flattened cube layout is a bit misleading. The Back image should be upright when you turn the cube on an axis running from Top to Bottom. See the attached screenshots.

My result looks exactly the same as in your attachment. It's not a problem to work with it once you know how it works, but it's counter-intuitive when you're doing it first time, because it doesn't follow alignment of folded cube.

Re: Alignment of images in multitarget

December 26, 2011 - 4:20pm #2

Hmm, this does look like a bug. Is it repeatable? If you create a new project and upload the same images do you get the same result?

Did you choose Cuboid or Cube when you created the target? What size did you make the target?

Note that the flattened cube layout is a bit misleading. The Back image should be upright when you turn the cube on an axis running from Top to Bottom. See the attached screenshots.

- Kim

Log in or register to post comments