Log in or register to post comments

video playback updation

November 28, 2013 - 2:54am #1

i m using videoplay back sample i created my own target and some modification in code

i add scroll view in the eaglview class and as the target tracked i wanna add button on scrollview i have done this but as image tracked button added to the scrollview but not showing (not visible only but working as i clicked on them) as i go backgroung and after that come to active state all the buttons visible.  

why this happen ???

and what is the sol. for that prob.???

video playback updation

November 28, 2013 - 3:25am #8

You need to investigate the code e.g. search for pause/resume in XCode and you should find various methods that may do what you expect, but you need to experiment.

N

video playback updation

November 28, 2013 - 3:18am #7

is there any method for refresh or reload the camera or screen..

video playback updation

November 28, 2013 - 3:15am #6

can u please told me how to pause and resume the qcarcontrol i think this can help me to solve 

video playback updation

November 28, 2013 - 3:11am #5

Search the forum for Storyboards, as I put up some code showing how to get Vuforia working in a tabbed application, and this code may be useful if you want to get it working with native iOS scenes etc.

This will give you more experience of how it works and could help you.

N

video playback updation

November 28, 2013 - 3:08am #4

thanks for rpl actually as my app goes bachground than fore ground than btn shows.

 

i use another thing i call

QCARControl *qcar=[QCARControl getInstance];

 [qcar pauseQCAR];

and btn shows on scrollview but screen hangs how to resume the qcar i use resume method but not works...

video playback updation

November 28, 2013 - 3:08am #3

thanks for rpl actually as my app goes bachground than fore ground than btn shows.

 

i use another thing i call

QCARControl *qcar=[QCARControl getInstance];

 [qcar pauseQCAR];

and btn shows on scrollview but screen hangs how to resume the qcar i use resume method but not works...

video playback updation

November 28, 2013 - 3:04am #2

You ought to ask this in the iOS forum ideally.

 

why this happen ???

I do not know as you have not really described the problem clearly.

It seems more that some buttons are not appearing, so I am not sure whether it is anything to do with Vuforia?

Maybe you need to rethink exactly what you are trying to do, as adding a scrollview in the EAGLView class - not sure its the best idea.

 

N

 

Log in or register to post comments