Log in or register to post comments

Image target tracker not functioning

September 26, 2012 - 8:37pm #1

I have uploaded to TMS and get 5 star rating.

Then download the package, and import it, but somehow after i build and install it to my android.

The application cant detect the tracker, why is this happening?

Here is my tracker  tracker 

Image target tracker not functioning

October 11, 2012 - 7:40pm #8

Interesting - be sure you've both loaded and activated that dataset. How many do you have in your project? Because I'm definitely seeing a 'stones' detected.

Also see your PM.

Image target tracker not functioning

October 11, 2012 - 4:11pm #7

the screen shot is already with highlighted model named Structure.

the target should be AARQRCODE5 instead of stone, as i have loaded the dataset to use AARQRCODE5 as target.

Image target tracker not functioning

October 10, 2012 - 11:11am #6

It's apparent from your log that the target (stones) is being detected and the event handler is firing. Can you send me another screen shot in which the model is highlighted in the inspector. The event handler should be activating its renderer.

Image target tracker not functioning

October 8, 2012 - 11:28pm #5

Yes i have done all the things, here i attach the logcat and screenshot.

Logcat

Picture

 

Am i missing something? 

Thanks in advance.

Image target tracker not functioning

October 4, 2012 - 9:25am #4

You should see reference to the trackable in your log, at least an initial ontrackinglost message.

Be sure that the dataset is loaded and activated, that the ImageTarget instance is assigned this target, and that your augmentation is a child of the target.

Please post a screen shot of your Unity project if you're still having problems.

Image target tracker not functioning

September 27, 2012 - 4:11am #3

yes, the dataset is correctly loaded, and there is no model popping up.

i will get back with more detail tomorrow. thanks in advace anyway.

 

Image target tracker not functioning

September 27, 2012 - 1:47am #2

hi,

what do you mean with "can't detect the tracker"? did you check in the logcat to verify or you just don't see any model popping up?

please be more precise. however i don't think it's related to the trackable itselfe.

in unity did you make sure that the right dataset is loaded and active?

best,

stefan

Log in or register to post comments