Log in or register to post comments

unity IOS output doesnt detect target

April 19, 2014 - 11:49pm #1
i had a project with vuforia sdk
i install unity 4.3.0f4 on windows 8.1 every things is ok 
and i get android output but for ios output i install vmware 
workstatios 10 and mac os x 10.9.1 maveric on it
i use unity 4.3.4f1 on mac and get xcode output
every thing is ok but when i get ios output from xcdoe 
software work and camera is on but no things were detected.
softwer can't detect target.in unity log there is a messsage
Can't add component because class 'PremiumObjectFactoryStarterBehaviour' doesn't exist!
UnityEngine.GameObject:AddComponent(String)

 

i have validapple id and i teted unity 4.2.4f4 on unity and it have same problem

even when i have create a vuforia sample in unity there is same problem

 

unity IOS output doesnt detect target

April 23, 2014 - 8:35pm #3

yes i use sample  V2-8-7 and V2-8-9 and both doesn't detect target a check all thing like acive targe.

android out put work correctly but iosout put just show camera without detect any target(i have multy target)

tanks

unity IOS output doesnt detect target

April 23, 2014 - 11:19am #2

The following message is just a warning and can be safely ignored:

Can't add component because class 'PremiumObjectFactoryStarterBehaviour' doesn't exist!
UnityEngine.GameObject:AddComponent(String)
QCARAbstractBehaviour:Awake()

Reference: https://developer.vuforia.com/forum/unity-3-extension-technical-discussion/strange-message-287

In regards to nothing being detected in Unity, are you using an unmodified Vuforia sample project in Unity? If so, which one?

Log in or register to post comments