Log in or register to post comments

Unity Video Playback - auto play problem.

March 1, 2016 - 2:29am #1
Hi,
 
After almost one year of break with Unity & Vuforia I download Unity 5.3.1 + Latest Vuforia.
 
1. Run Video Sample, change video to AUTOPLAY. 
2. Compile to XCODE (iOS)
3. RUN APP
 
Problem:
After launch an App, I scan marker and Video starts to play. But not on marker. I can hear an Audio but no VIDEO. Next I move camera away. Audio still plaing (dont stop) and next I focus again on marker and now video is sticked to Texture. And after lost marker Video pause corectly.
 
Any idea ?
 

Unity Video Playback - auto play problem.

December 18, 2022 - 11:21pm #6

Same problem here. Any update on the workaround?

Unity Video Playback - auto play problem.

November 28, 2021 - 12:34am #5

Hi,

I'm currently facing the same issue , the audio of the video file I added is playing even if the  video player is off or muted & its playing on other pannels too 

, if u have solution please share.

Unity Video Playback - auto play problem.

February 9, 2020 - 2:13am #4

hello everyone!

as i was working with unity i also got the same problem. 

the solution to this was this video

https://www.youtube.com/watch?v=HcQ7MBUw2Qo

just follow the visual studio code part.

Unity Video Playback - auto play problem.

January 19, 2018 - 4:10am #3

I am facing it now in Android. When i resume back to Unity Activity from Android Activity video's audio is playing automatically !

 

I have a video playing in Unity Activity and when i turns the camera away and Video Stops. Now iam navigating to Android Activity. Upon coming back from Android activity to unity Activity, Video's audio is autoplaying without focusing the image target also. 

How to fix this issue?

Unity Video Playback - auto play problem.

March 8, 2016 - 3:35am #2

I am also having same problem is there any workaround?

Log in or register to post comments