Log in or register to post comments

Using paid license, Watermark still showing.

July 7, 2016 - 9:33pm #1

Good evening,

 

Any reason why "powered by Vuforia" watermark still shows even after adding a "Classic" license to "VuforiaBehavior" App License Key field?

 

I'm near the release date, this issue need to be solved ASAP.

 

Regards

Thiago

Using paid license, Watermark still showing.

June 20, 2019 - 12:30pm #6

Hello @pnmbtech,

I just tried the paid license under your account while running our Core samples in Play Mode. I confirmed that the rendered watermark went away once I replaced the Development license with your Classic license.

Thanks,

Vuforia Engine Support

 

Using paid license, Watermark still showing.

June 19, 2019 - 8:46pm #5

Hi.

 

Im facing the issue watermark still appear even i'm subscribed for the paid license. 

 

Can u help me on this?

Using paid license, Watermark still showing.

September 19, 2017 - 9:18am #4

Hello visangedu02,

When upgrading from a development license to a paid license, you'll need to completely uninstall the application from your device and do a fresh install. This will ensure the watermark is removed. Also make sure you are copying the correct license into your License Key field.

If you are still seeing the watermark after this, you are welcome to PM me your key so that I can test it out locally.

Thanks,

-Vuforia Support

Using paid license, Watermark still showing.

September 19, 2017 - 12:14am #3

Using paid license, Watermark still showing.

 

Hello,

Any reason why "powered by Vuforia" watermark still shows even after adding a "Classic" license to "VuforiaBehavior" App License Key field?

 

ID:

Using paid license, Watermark still showing.

July 11, 2016 - 10:14am #2

Hello,

I see that you've escalated this via the portal support form. We will investigate and respond there.

Thanks.

Log in or register to post comments