Log in or register to post comments

Video Playback black screen, but audio works right

October 3, 2016 - 6:33am #1

Hi,

I am building a unity project using Video Playback, both Unity and Vuforia are the lastest verison. 

After I press on the play button, the video starts to play in black screen(with the audio).

 I am sure the video is playing, but how can i fix this problem?

Here's a record video on my phone:   https://www.youtube.com/watch?v=q2FdUa4MP8o

thanks!

AttachmentSize
Image icon Screenshot1.JPG35.49 KB
Image icon Screenshot2.JPG33.29 KB

Video Playback black screen, but audio works right

April 17, 2018 - 3:44am #7

thank you so much..it worked!!

Video Playback black screen, but audio works right

January 23, 2018 - 7:55am #6

digitalmkt wrote:

I solve this by unchecking the "Multithread rendering" on Player Settings. Android 7.0 Unity 5.4.2p2.

 

Worked!! Thanks

Video Playback black screen, but audio works right

September 25, 2017 - 12:41pm #5

I solve this by unchecking the "Multithread rendering" on Player Settings. Android 7.0 Unity 5.4.2p2.

Video Playback black screen, but audio works right

October 5, 2016 - 2:06pm #4

vincenttsou wrote:

I am using HTC D820, 

Chipset : Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615

CPU :Octa-core (4x1.5 GHz Cortex-A53 & 4x1.0 GHz Cortex-A53)

GPU : Adreno 405

Is the chipset info correct? I didn't see an HTC device for that processor.

http://pdadb.net/index.php?m=cpu&id=a8939&c=qualcomm_snapdragon_615_msm8939

 

Video Playback black screen, but audio works right

October 3, 2016 - 5:58pm #3

Hi dm3d,

I am using HTC D820, 

PLATFORM:

OS Android :OS v6.0.1 (Marshmallow)

Chipset : Qualcomm MSM8939 Snapdragon 615

CPU :Octa-core (4x1.5 GHz Cortex-A53 & 4x1.0 GHz Cortex-A53)

GPU : Adreno 405

 

The Unity version : Unity 5.4.1f1(32bit)

The Vuforia verison : vuforia-unity-6-0-117.unitypackage

Video Playback version : vuforia-samples-advanced-unity-6-0-117.zip

 

It works well detecting object and the other 3d models appear correctly.

But when i using the video Playback, the video became black screen after i tap the play button.( The audio still playing)

Thanks for your kindly reply. 

Video Playback black screen, but audio works right

October 3, 2016 - 1:18pm #2

Can you provide some more info about your device?

https://developer.vuforia.com/forum/device-support/how-report-device-issue

Log in or register to post comments