Log in or register to post comments

Video Playback Stutter

July 4, 2014 - 1:25am #1

Hi,

We have been sent 4 videos from a client to played back in an AR scene (video on texture). Two of the videos will play on iOS, but the other two cause the application to stutter to the point you cant even use the application, and vuforia eventually loses the trigger and its fine again.

I was wondering if anyone has expeirenced this before? The video will play back in the full screen video player, just not on a texture properly. We have run the video through Handbrake multiple times with different settings to try and rectify this, but we are unsure what is causing it.

Any help would be greatly appreciated.

Adam

Video Playback Stutter

November 29, 2015 - 4:22am #2

Hi @OMobile (Adam), Hi devs,

I see this topic is a little bit older, but we're having some issues here with video also. Right now we have two videos in the App and they work fine on Android. On iOS one is stuttering on iPhone 6 and iPad Air, while it plays smoothly on a iPhone 5.

We also tried multiple settings via Handbrake. Only real difference is that the aspect ratio of the files. The one which works has 960x540. The one which is stuttering on some iOS devices has 590x540.

Did you solve your problem somehow?
@All, any ideas what we could do with the stuttering video?

Thanks

EDIT: When I preview my post there are two attachements added. They are not from me, please ignore them if they are also added on the live post.

Log in or register to post comments