Log in or register to post comments

[VideoPlayback] Rotating, scaling, animating video texture

September 17, 2013 - 1:40pm #1

Hi there !

I'm working with the video playback sample, and I'm trying to change the position and the scale of the video object.

It works in the editor, but on my iPad3, the video is scaled to fit into the marker, and positionning is reset.

I tried also to remove the video object from its parent (I changed the TrackableEvent script to enable/disable the object) and it doesn't appear anymore.

 

It seems that the plugin for iOS behind change the visual of the video object.

 

Any thought ? Thanks !

[VideoPlayback] Rotating, scaling, animating video texture

September 19, 2013 - 7:38am #6

Great to hear :)

N

[VideoPlayback] Rotating, scaling, animating video texture

September 19, 2013 - 6:50am #5

As expected, it works well !

Many thanks !

[VideoPlayback] Rotating, scaling, animating video texture

September 18, 2013 - 5:35am #4

@drnelson

I tried just to change the scale of the texture in the scene manually, I realised that when I launched it in my iPad that the scale was force reset.

Then (after posting this thread) I tried to move the texture using script after the beginning, and it worked.

But still, it was painfull to have the texture like that at the beginning, I have to create some nice animation with.

 

@NalinS

Thanks for sharing this link ! Honestly, I have som trouble to use properly the search engine on this forum, this thread should resolve this issue. I'll try !

 

Thanks,

Loic.

[VideoPlayback] Rotating, scaling, animating video texture

September 18, 2013 - 2:48am #3

[VideoPlayback] Rotating, scaling, animating video texture

September 17, 2013 - 3:32pm #2

I'd be very interested in how you are manipulating the texture if you can share any code that'd be great! 

As for your issue, have you looked in QCARRendererimpl.cs? At about line 248 and beyond, it sets up the video background properties, and also in the file it configures the texture itself.  It has quite a few checks to see if it is in the editor or on a device. It may work in the editor but need changes for on device.

Hope that helps,

-David

Log in or register to post comments