Log in or register to post comments

Black screen in iOS but tracking works

July 15, 2017 - 12:50am #1

Need help with camera problems in iOS!

I get a black screen, but images are tracked and trigger video playback. It's like the camera isn't working, but obviously it is. Everything works fine in play mode in Unity. Am I missing a setting in the AR camera, or is there something wrong with my script? I've tried a previous build and it works fine. Haven't made any major changes, just added another image target and video.

I've tried changing build settings from auto graphics to OpenGLES2, and deleted the library and rebuilt. Not sure what else to do or change. Don't want to start over if it's a simple solution.

Running ios 10.3.1 on iPhone 7 Plus. Unity 5.6.2 and xcode 8.3.3. 

Begging for suggestions, thanks!

Black screen in iOS but tracking works

August 18, 2017 - 8:57am #6

Same problem, here! Works perfectly on iPad air, and iPhone 7 but don't work on iPad mini.

Black screen in iOS but tracking works

August 15, 2017 - 7:54am #5

Seems related to Metal. When I'm building for OpenGL ES2, it works fine on all devices, but poor performance. Maybe someone from Vuforia can look into it?

Black screen in iOS but tracking works

August 12, 2017 - 10:21am #4

Same problem here. Old phones works just fine but newest phones since Iphone 6 bug the screen (it actually showing something, but pixelated). Detections works fine too.

Black screen in iOS but tracking works

August 10, 2017 - 12:54pm #3

I ended up just rebuilding the project, and it works fine now. No idea what happened.

Black screen in iOS but tracking works

August 9, 2017 - 6:07am #2

Same problem here, newest Vuforia, Unity 5.6.2f1

Tested multiple devices and iPad Pro 2016, iPhone SE and iPhone 6s works fine while iPhone 5s and iPhone 6 have black screens on them. All on iOS 10.3!

We get some frames for half a second or so after the app starts or sometime during the recognition of the imagetarget, but other than that the screen black or frozen with the last camera image, the 3D Data from the marker which tracks is invisible as well.

Please help, I could not find release notes or known issues for Vuforia 6.2.9

Log in or register to post comments