Log in or register to post comments

Image target tracking doesn't work

July 13, 2017 - 3:37am #1

I recently upgraded my Unity version to the latest beta 2017.2.0b2 and for some reason Vuforia (6.2.10) is unable to initialise the camera. All I can see when run the application on mobile(Android) is a black screen. It is able to place the 3D object in the scene but the camera is not turned on, the background is just black. Also when in play mode on Unity it doesn't run at all, it gives the error below;

Exception in callback: System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.MissingMethodException: Method not found: 'UnityEngine.Mesh.Clear'.

  at Vuforia.BackgroundPlaneAbstractBehaviour.OnTrackablesUpdated () [0x00000] in <filename unknown>:0

  at (wrapper managed-to-native) System.Reflection.MonoMethod:InternalInvoke (object,object[],System.Exception&)

  at System.Reflection.MonoMethod.Invoke (System.Object obj, BindingFlags invokeAttr, System.Reflection.Binder binder, System.Object[] parameters, System.Globalization.CultureInfo culture) [0x000d0] in /Users/builduser/buildslave/mono/build/mcs/class/corlib/System.Reflection/MonoMethod.cs:222

  --- End of inner exception stack trace ---

  at System.Reflection.MonoMethod.Invoke (System.Object obj, BindingFlags invokeAttr, System.Reflection.Binder binder, System.Object[] parameters, System.Globalization.CultureInfo culture) [0x000eb] in /Users/builduser/buildslave/mono/build/mcs/class/corlib/System.Reflection/MonoMethod.cs:232

  at System.Reflection.MethodBase.Invoke (System.Object obj, System.Object[] parameters) [0x00000] in /Users/builduser/buildslave/mono/build/mcs/class/corlib/System.Reflection/MethodBase.cs:115

  at System.Delegate.DynamicInvokeImpl (System.Object[] args) [0x000b9] in /Users/builduser/buildslave/mono/build/mcs/class/corlib/System/Delegate.cs:443

  at System.MulticastDelegate.DynamicInvokeImpl (System.Object[] args) [0x00018] in /Users/builduser/buildslave/mono/build/mcs/class/corlib/System/MulticastDelegate.cs:71

  at System.Delegate.DynamicInvoke (System.Object[] args) [0x00000] in /Users/builduser/buildslave/mono/build/mcs/class/corlib/System/Delegate.cs:415

  at Vuforia.DelegateHelper.InvokeDelegate (System.Delegate action, System.Object[] args) [0x00000] in <filename unknown>:0

UnityEngine.Debug:LogError(Object)

Vuforia.DelegateHelper:InvokeDelegate(Delegate, Object[])

Vuforia.DelegateHelper:InvokeWithExceptionHandling(Action)

Vuforia.VuforiaARController:UpdateStatePrivate(Boolean, Boolean)

Vuforia.VuforiaARController:UpdateState(Boolean, Boolean)

Vuforia.DigitalEyewearARController:Update()

System.Delegate:DynamicInvoke(Object[])

Vuforia.DelegateHelper:InvokeDelegate(Delegate, Object[])

Vuforia.DelegateHelper:InvokeWithExceptionHandling(Action)

Vuforia.VuforiaAbstractBehaviour:Update()

Anybody else experiencing the same problem?

Image target tracking doesn't work

July 13, 2017 - 8:39am #2

Problem solved. Forgot to tag the ARCamera as the MainCamera :P

Log in or register to post comments