Log in or register to post comments

Positional Device Tracker problem

March 2, 2020 - 9:56pm #1

Hello! I need some help with the following: I enabled the Positional Device Tracker to be able to see the 3d models even if the target image is not there anymore. Thing is, as soon as the camera recognizes the target, the models appear in the correct position for a split second, then they disappear and spawn again but far away at the bottom of the scene. I dont know what a'm doing wrong, i have tried to follow every single tutorial out there with no positive results. Help please!

AttachmentSize
Image icon Components11.23 KB
Image icon Vuforia Config panel59.49 KB

Positional Device Tracker problem

February 15, 2021 - 1:46am #5

hello. you had any luck with that?????. i have basically the same issue. once i stop objecttracker and positionaldevicetracker, after i start them again, the holograms are no longer visible

 

Positional Device Tracker problem

March 11, 2020 - 1:11am #4

Hi,

Could you please confirm on which device are you seeing this issue?

Also would it possible to provide the project for testing?

Thank you.

Vuforia Engine Support

Positional Device Tracker problem

March 6, 2020 - 11:02pm #3

Thanks for responding!.



Now responding:



1. No, the dog and the Image Target dont share the exact same coordinates. They are slightly apart (Is that a bad thing?).



2. None



And it does work just fine without the Extended Tracking. The models stand still in the image target.

 

Thanks again!.

 

Positional Device Tracker problem

March 3, 2020 - 6:27am #2

Hi,

The behavior is strange. Could you please check the following:

1. Has the 12228_Dog the same coordinates as the Image Target Game Object?

2. Do you have scripts that suppose to move the Augmentations?

As a test, could you please disable Extended Tracking and confirm if you see the same behavior?

Thank you.

Vuforia Engine Support

Log in or register to post comments