Log in or register to post comments

testing vuforia with unity 3D object not appears

September 5, 2018 - 6:14pm #1

hello. I developed an application in Unity using ARcamera. From the Unity Game viewer when I have the game in Play mode, I can see the 3D object when I focus on the ImageTarget using laptop webcam. When I deploy the .apk application to my Huawei cell phone via cable from the HiSuite the application works correctly, the vuforia logo appears on the ARCamera (watermark) but when I focus on the ImageTarget the 3D model does not appear. I do not really know if this corresponds to a license problem since I made a deploy of the application although in reality I'm still working in test mode and I want to see how the application behaves on a cell phone. Could you tell me if it is a error in the configuration of my application or should I directly access a paid license to fix it? It s possible that free version not allow to probe the application in my personal cell phone? I attached screenshot of the secuense.

 

 

Thanks!

Diego

testing vuforia with unity 3D object not appears

September 9, 2018 - 6:31am #4

Hello.

I think I understand what is happening, in the in Vuforia Behavior, world Center Mode, the Camera option does not appear. Only these three appear:

SPECIFIC_TARGET

FIRST_TARGET (this is the one I'm using)

DEVICE

I have seen in some examples that usually select the CAMERA option, but it is not in the list. Is there any way for this option to appear?

testing vuforia with unity 3D object not appears

September 6, 2018 - 7:06pm #3

Thanks for the reply.

I am sure that I copied the license key correctly. I think that if the 3d object is visible from Unity's play game, Vuforia's key development key is well entered, so I've done it again to guarantee it with the same result.

I'm going to try to use the ADB that I did not have installed yet and after a deeper analysis I'll contact you again to tell you how it went.

Thank you very much

testing vuforia with unity 3D object not appears

September 6, 2018 - 1:53pm #2

Hello Diego,

Can you confirm that you copied your development license key into the correct field in the Vuforia Configuration? A development license will allow you to test your app with custom images such as yours.

If you have put your license key in the correct place, could you view the adb logs and see if there are any errors being reported? Also, make sure that your device's camera is close enough to the target and the camera is properly focused or you may encounter issues detecting your target.

Thanks,

Vuforia Engine Support

Log in or register to post comments