Log in or register to post comments

Vuforia initialization failed

June 13, 2017 - 3:26am #1

Hi,

 

I really need urgent help, I am getting following error in my console. I just created a normal project and added AR camera. Before it was working since i switched to new version of unity it creating problems and when i play its all black and camera is not opening.

 

Vuforia initialization failed

UnityEngine.Debug:LogError(Object)

Vuforia.VuforiaRuntime:InitVuforia()

Vuforia.VuforiaRuntimeInitialization:InitVuforia() (at Assets/Vuforia/Scripts/VuforiaRuntimeInitialization.cs:40)

 

Could not deinitialize the tracker.

UnityEngine.Debug:LogError(Object)

Vuforia.TrackerManagerImpl:DeinitTracker()

Vuforia.VuforiaARController:OnDestroy()

System.Delegate:DynamicInvoke(Object[])

Vuforia.DelegateHelper:InvokeDelegate(Delegate, Object[])

Vuforia.DelegateHelper:InvokeWithExceptionHandling(Action)

Vuforia.VuforiaAbstractBehaviour:OnDestroy()

AttachmentSize
Image icon error.JPG81.32 KB

Vuforia initialization failed

March 8, 2019 - 8:45am #5

I have just had a similar issue.  Not sure if it will help you, but here is my solution:

1. Launch Unity with existing Vuforia project or create one in the way you have recently

2. Open File > Build Settings > Player Settings... > Other Settings

3. Change "Scripting Runtime Version" to ".NET 4.x Equivalent"

4. You will be prompted to restart Unity and it will then recompile all of the scripts and open the project again

 

I tested the project after doing this and it worked every time

Vuforia initialization failed

December 11, 2018 - 5:26pm #4

Same problem here :(

 

Vuforia initialization failed

October 26, 2018 - 7:26pm #3

I had this problem, how can i fix it ?

 

Vuforia initialization failed

UnityEngine.Debug:LogError(Object)

Vuforia.VuforiaRuntime:InitVuforia()

Vuforia.VuforiaRuntimeInitialization:InitVuforia() (at Assets/Vuforia/Scripts/VuforiaRuntimeInitialization.cs:40)

Vuforia initialization failed

July 18, 2017 - 1:11am #2

Hi, 

did you find a solution ? I'm facing the same issue...

Log in or register to post comments