Log in or register to post comments

Xcode PadOs 13.3.1 Crash

February 10, 2020 - 4:28am #1

Hello,

I get the following error when trying to run my application on PadOs 13.3.1 (and instant crash):

 

dyld: Library not loaded: @rpath/Vuforia.framework/Vuforia

  Referenced from: /private/var/containers/Bundle/Application/1E023088-9850-425D-9F7A-E4BAB1443A54/carmenpresentationUIBUtton.app/carmenpresentationUIBUtton

  Reason: no suitable image found.  Did find:

/private/var/containers/Bundle/Application/1E023088-9850-425D-9F7A-E4BAB1443A54/carmenpresentationUIBUtton.app/Frameworks/Vuforia.framework/Vuforia: code signature invalid for '/private/var/containers/Bundle/Application/1E023088-9850-425D-9F7A-E4BAB1443A54/carmenpresentationUIBUtton.app/Frameworks/Vuforia.framework/Vuforia'

/private/var/containers/Bundle/Application/1E023088-9850-425D-9F7A-E4BAB1443A54/carmenpresentationUIBUtton.app/Frameworks/Vuforia.framework/Vuforia: stat() failed with errno=25

(lldb)

with previous Pados versions it worked.

I need desperately help!!

Thank you!

Xcode PadOs 13.3.1 Crash

February 18, 2020 - 2:39am #7

Hi,

I tried today to install and run my app via Xcode with a paid developer account and it worked fine.

So I am sure it is the bug described in the post.

Thank you!

Xcode PadOs 13.3.1 Crash

February 12, 2020 - 12:24am #6

Hi,

Yes, I am using a paid developer account.

Thanks for the research and the stackoverflow thread.

Vuforia Engine Support

Xcode PadOs 13.3.1 Crash

February 11, 2020 - 6:25pm #5

Hi,

thank you for your help!

XCode Version is this: 11.3.1

I am building via Xcode. I found this as a Xcode bug covering multiple frameworks:

https://stackoverflow.com/questions/60015309/running-ios-apps-causes-runtime-error-for-frameworks-code-signature-invalid 

Does this fit the case?

Have you tried with a paid developer account where regarding the post the bug doesn't occur?

Thank you!

Xcode PadOs 13.3.1 Crash

February 11, 2020 - 1:42am #4

Hi,

I tested with a simple project with an image target; also the Core Sample apps and was *not* able to reproduce the issue.

iOS: 13.3.1

Devices: Ipad Pro 9.7 and Iphone 11

Unity:2019.2.2

Vuforia SDK: 8.6.7

Are you building to the device directly from Unity aka Build and Run? or are you first compiling it with Unity and than make additional modification in Xcode before building from Xcode?

Try cleaning the project in Xcode.

Could you please confirm the xcode version?

Thank you.

Vuforia Engine Support

Xcode PadOs 13.3.1 Crash

February 10, 2020 - 6:41am #3

Hello,

thank you for your quick answer

vuforia sdk: 8.6.7

ipad model: pro (9.7 and 10.5)

unity version: 2019.2.12f

 

everything workes fine with same settings but padOs 13.3.

Could you please help me as fast as possible I really need to make this work the next days!

Thank you!

Xcode PadOs 13.3.1 Crash

February 10, 2020 - 5:34am #2

Hi,

Could you please confirm the following?

- Vuforia SDK

- Ipad model

-Unity version:? or Native app?

- did it work before prior to 13.3.1? did it fail only after upgrade?

Thank you.

Vuforia Engine Support

Log in or register to post comments