Log in or register to post comments

My VuMarks will not track but no error messages

August 29, 2017 - 3:58am #6

Hi,



Within Unity I can get it track the Moron Tuxedos VuMark example but can't get it to do the same with the VuMark I’ve generated from illustrator. I'm not getting any errors messages at any point in the process.



I will load a database with the Moron Tuxedos example and it will track just fine. Then i will load the data base with my VuMarks in and nothing seems to happen.



I'm using Unity 2017.1.0f3 with 'vuforia-unity-6-2-10.unitypackage'.



Has anyone else experienced this problem?

My VuMarks will not track but no error messages

August 29, 2017 - 4:28pm #5

Hello HoareLeaEngVis,

Are you seeing any logs indicating your VuMarks successfully loaded? It would look similar to this in ADB (and something similar in Unity playmode):

AR      : ObjectTracker: Successfully created dataset
Vuforia : Successfully created data set.
Unity   : Creating VuMark Template with values:
Unity   :  ID:           1
Unity   :  Name:         Test
Unity   :  Path:         Vuforia/Test.xml

Another thing to keep in mind is a development license will only allow a single VuMark database at a time. Make sure you aren't loading the other VuMark database when you are testing yours.

Thanks,

-Vuforia Support


My VuMarks will not track but no error messages

August 30, 2017 - 3:41am #4

Thanks for your reply. 

In the VuforiaConfiguration window i only have one datebase loaded and activated. 

I have attached the console output from when i press play. 

Is any thing missing? 

AttachmentSize
Image icon Console output.png105.75 KB

My VuMarks will not track but no error messages

August 30, 2017 - 11:15am #3

What does the console say when you try to detect your VuMark? Do you see any errors at any point?

Thanks,

-Vuforia Support

My VuMarks will not track but no error messages

September 1, 2017 - 12:49am #2

No Errors. I attached my console output in my previous post. I can't see anything there that would hint at what is going wrong.

 

Any thoughts.

My VuMarks will not track but no error messages

September 1, 2017 - 10:16am #1

I see a log in your console output saying "StopVuforia," do you have code that is stopping Vuforia? Could you find where your app is printing that message from?

Thanks,

-Vuforia Support

Log in or register to post comments