Log in or register to post comments

VuMark Export Script Not Working

August 29, 2017 - 8:02pm #1

Could someone clarify what this message means and provide any suggestions for solving the problem?

"This document was not created with VuMark-Setup script!"

Basically nothing is exporting using the export script - even the files I know should work, such as the example files that Vuforia provides. It keeps thinking the document hasn't been set up with the setup script, even though I definitely am.

 

Any suggestions?

 

VuMark Export Script Not Working

November 8, 2017 - 8:25pm #3

Tested the MortonTuxedos.ai file in Illustrator CC 2018 (22.0.1) and it exports to an SVG template successfully. The error "This document was not created with VuMark-Setup script" might be showing if some required elements were changed or removed in the AI file. You might try downloading the VuMark Design Tools package from our site again to get an original version of the MortonTuxedos.ai to test with.

In your screenshot, there's a "Layer 1" below the rest of the VuMark-specific layers. The VuMark scripts might complain if other top-level layers appear at different places in the layers stack. Try moving the layer to the top of the layers stack and rename it to IMPORT. Store your content in this layer while you adapt and create or move necessary VuMark content into their respective layers. Check our in-depth Design Guide for more info about the respective VuMark-specific layers.

https://library.vuforia.com/content/vuforia-library/en/articles/Training/VuMark-Design-Guide.html

https://library.vuforia.com/content/vuforia-library/en/articles/Solution/Designing-a-VuMark-in-Adobe-Illustrator.html

 

VuMark Export Script Not Working

October 29, 2017 - 5:46pm #2

I am experiencing the same issue, also on the downloaded examples. 

 

I can open Chateau.ai and MortonTuxedos.ai. I can run Files > Scripts > VuMark-Verify, and they verify.  But when I run File > Scripts > VuMark-Export, it displays the error "This document was not created with VuMark-Setup script!".  It seems to get as far as making the file, porting the graphic elements over, and crashes out right after the text / description elements are placed in the file.

Screenshot: https://gyazo.com/cf3a07ec5d80747edba0928b434b50ae

I am using Adobe Illustrator 2018, fully up to date.  Please advise; this is a blocker for a client project.

Log in or register to post comments