Log in or register to post comments

VuMark - Not Loading in Unity

August 29, 2017 - 4:08am #1

Has anyone come across the issue of VuMarks not loading in Unity before and have any possible solutions? 

It happens in Unity 5.4.3 with Vuforia 6.2.6 and 6.2.10

See attached image. 

Any help would be amazing. 

AttachmentSize
Image icon VuMarksNoLoading.jpg67.01 KB

VuMark - Not Loading in Unity

August 29, 2017 - 4:45pm #6

Just to add some additional details:

None of the VuMarks created in August work. The latest working one was created in May (the 19th VuMark in the database). I'm not able to see any significant differences between the working and non-working ones.

There are 25 VuMarks in the database. I'm wondering if there is a limit?

With the VuMark database provided, the problem can be verified in Unity 5.4.3 by:

1. Creating a new project

2. Import Vuforia (6.2.6 or 6.2.10), and import VuMark database

3. Drag ARCamera prefab and add License and activate VuMark target database

4. Drag VuMark prefab into project and set to target database

5. Run scene.

So it occurs with a single VuMark database loaded and activated.

VuMark - Not Loading in Unity

August 29, 2017 - 3:58pm #5

Received and replied.

Thanks,

-Vuforia Support

VuMark - Not Loading in Unity

August 29, 2017 - 3:41pm #4

Thanks for this. 

Have sent private message however I did not receive a confirmation of it being sent after sending (took me to accounts detail page). Please indicate if this was not received. 

VuMark - Not Loading in Unity

August 29, 2017 - 2:10pm #3

Would you also be able to confirm whether this is the only VuMark database you have loaded and activated in your project?

Thanks,

-Vuforia Support

VuMark - Not Loading in Unity

August 29, 2017 - 1:10pm #2

Hello NextgenCreative,

Could you private message me a link to download your SVG file and the device database that is encountering these problems? This will make it much easier for me to reproduce and diagnose the issue you're having.

Thanks,

-Vuforia Support

Log in or register to post comments