Log in or register to post comments

vuforia videoplayback project building problem

December 18, 2012 - 3:33pm #1

Hi all,

I have successfully built the videoplayback sample program.

I also made other projects using the same videos in the sampe program, and no problem, every thing is great.

But when I try to put my video, HERE problems find its way,

Here are the 3 errors I get when building the app:

1-

'MovieTexture' is not supported when building for Android.
Asset: 'Assets/StreamingAssets/BMW M53.mp4'
UnityEditor.HostView:OnGUI()
 
2-
Building - Failed to write file: sharedassets0.assets
UnityEditor.HostView:OnGUI()
 
3-
Error building Player: Couldn't build player because of unsupported data on target platform.
----
 
I've put my video in the "StreamingAssets" folder.
 
I think my problem is the extension of the video I try to put
 
I searched many but I couldn't find a way to convert my video to some thing works
 
The Vuforia videos of the sample have the extension ".m4v", which I converted my video to, but no success.
 
What's my problem, and what should I do ?!

vuforia videoplayback project building problem

March 12, 2013 - 11:14pm #5

Ok, excellent. Thanks for the update.

vuforia videoplayback project building problem

March 12, 2013 - 2:56pm #4

Sorry for the late reply

I managed to use my video by converting it to .m4v with the required spec.s using "HandBrake" program, and everything is working well now.

Thanks to all.

Hi mina5590, have you tried

January 3, 2013 - 3:32am #3

Hi mina5590,

have you tried removing the blank space in the BMW M53.mp4 filename ? e.g. renaming it to BMW_M53.mp4 ? not sure if that is the actual cause of your problem, but maybe worth trying.

steps

January 2, 2013 - 10:13pm #2

ccan u tell me the steps ......wat shold be the path n data set load to use

Log in or register to post comments